Waarden

Onze trainingsfilosofie is gebaseerd op het respect voor de krijgskunstige waarden van taekwondo door ze te laten evolueren naar de idealen van de hedendaagse maatschappij.

  1. Respect
  2. Vechtlust
  3. Zichzelf overtreffen
  4. Zelfcontrole
  5. Moedige
  6. Beleefdheid
  7. Bescheidenheid
  8. Hygiëne
  9. Eregevoel
  10. Doorzettingsvermogen

 

We geven deze waarden en de geest van de Olympische sport door aan onze hele club: studenten, deelnemers, familie, personeel en coaches…

Onze trainingen zijn van het martiale type met een spelende en creatieve benadering van de oefeningen.

We werken voortdurend aan de verbetering van onze pedagogische technieken door er de nieuwste ontwikkelingen in op te nemen, met name op het gebied van nieuwe technologieën.

We stimuleren zelfstandig leren, groepswerk, feedbacktechnieken en vragen stellen.

We zijn een team dat samen groeit dankzij het potentieel van elk individu.

Ons doel is om een holistisch ontwikkelingsinstrument te bieden voor sporters, zodat ze zich positief kunnen ontwikkelen door middel van sport en een harmonieus leven kunnen opbouwen.

We stellen de praktijk van taekwondo open voor iedereen, zonder onderscheid naar geslacht, nationaliteit of mening, met speciale aandacht voor de minder bedeelden.

De training van de atleten is gericht op het verbeteren van hun fysieke conditie, maar ook hun mentale, cognitieve en emotionele capaciteit.

Onze intuïtie is een passiesport gericht op plezier, het realiseren van intense inspanningen gericht op perfectie.

Onze kunst van taekwondo is creatief en inventief omdat het de sleutel is tot sportief en persoonlijk succes.

Ons uiteindelijke doel is om atleten voor te bereiden op de sport van taekwondo en hen in staat te stellen om zich te verdedigen in de wereld om ons heen.